Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési információk

Érvényes: 2021. december 7. napjától

Szállítás:

A www.csoroszlyafarm.hu webshopon kersztül történő rendelések kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi, illetve lehetőség van személyes átvételre a Csoroszlya Farmon.

Személyes átvétel a Csoroszlya Farmon:

Ingyenes.
Cím: 2066 Szár, József Attila utca 066 hrsz.
Átvételi napok: hétköznap: 08.00-16.00

Előtte kérjük egyeztess Gulyás Marcsival a +36 20 263 4516-os telefonszámon.

GLS kiszállítás:

A házhozszállítás díja: 
30 kg-ig: 1.800 Ft
31 kg - 60 kg-ig: 3.600 Ft
61 kg-tól: 5.400 Ft


A csomagok feladását kedden és csütörtökön végezzük. 
A kiszállítást a feladást követő munkanapon kézbesíti a GLS.
Átlagos szállítási határidőnk raktáron lévő termékek esetében 5 munkanap, egyéb esetben 10 munkanap is lehet.


Egy csomagban maximum 30 kg-t tudunk feladni, így ha ennél nagyobb mennyiséget rendelsz, több csomagban kapod meg a termékeket. 


A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.
Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.
Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat 

 

Fizetés

Banki átutalással:

A webshopban történő vásárlás során ha a banki átutalást választod, a visszaigazoló emailben elküldjük az átutaláshoz szükséges banki adatokat. A rendelés teljesítését az utalás megérkezése után tudjuk megkezdeni.
Ha a folyamat során valahol elakadást észlelsz kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Csoroszlya Farmon, készpénzzel:

Ha a személyes átvételi lehetőséget választod van rá mód, hogy átvételkor fizess készpénzzel, kérjük vedd figyelemben hogy bankkártyás fizetést a helyszínen nem tudunk biztosítani.

Utánvétes fizetés futárnak:

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted készpénzzel vagy bankkártyával. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. A számlát emailben a kézbesítést követően küldjük elektronikus formában.